Rămâi conectat

Actualitate

Valea Oltului va fi deschisă într-o săptămână: Lucrările pe DN7 sunt finalizate în proporție de 80%

Bera Larisa

Publicat

în

Valea Oltului va fi deschisă într-o săptămână: Lucrările pe DN7 sunt finalizate în proporție de 80%

Valea Oltului se apropie de finalizarea lucrărilor de reamenajare a infrastructurii rutiere, cu 80% din lucrări deja finalizate pe sectorul de drum Boița – Lazaret al DN7. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, în termen de o săptămână, drumul va fi redeschis circulației.

Citește și: Circulația pe Valea Oltului, ÎNCHISĂ, timp de o lună, de mâine, 8 iulie 2024. Care sunt variantele ocolitoare

„A fost reluat traficul pe sectorul de drum Boiţa – Lazaret începând cu ora 20.00, conform programului!. Lucrările au ajuns la 80%, iar de mâine (n.red. – luni, 5 august) se intră în ultima săptămână în care DN7 este închis pe sectorul Boiţa – Lazaret. Antreprenorul turc a muncit într-un ritm susţinut, ceea ce permite redeschiderea circulaţiei pe data de 9 august, aşa cum s-a stabilit de la început”, a anunțat, duminică seară, CNAIR într-o postare pe Facebook.

Compania de construcții continuă lucrările de stabilizare a drumurilor tehnologice şi de curăţare a versantului de resturile rezultate din defrişări.

„Ca urmare a operaţiunilor în care sunt implicate şi utilaje grele, se menţine în continuare ridicat riscul de cădere pe carosabil a arborilor, rocilor şi maselor de pământ pe timpul zilei. Echipele care se ocupă de siguranţa circulaţiei sunt, la rândul lor, mobilizate pentru a interveni urgent dacă situaţia o impune. Acolo unde există pericolul căderii de pe versant a unor anrocamente, arbori sau rădăcini de copaci pe partea carosabilă, antreprenorul a montat parapete din beton. În cazul în care, pe timpul nopţii, vor apărea situaţii de risc traficul rutier se va închide, iar echipele antreprenorului vor interveni în cel mai scurt timp posibil”, a precizat CNAIR.

„Reamintim că pe DN7 (sectorul Boiţa – Lazaret) circulaţia se desfăşoară între orele 20.00 și 6.00 pentru toţi participanţii la traficul rutier, iar în intervalele orare 7.30 – 8.00 şi 16.30 – 17.00, doar pentru riverani. Lucrările sunt reluate în fiecare zi la ora 6.00 până pe data de 9 august”, arată CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu va mai pune poprire pe salariile, pensiile sau indemnizațiile speciale, virate direct în conturile bancare: Poprirea se va face doar la angajator

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANAF nu va mai pune poprire pe salariile, pensiile sau indemnizațiile speciale, virate direct în conturile bancare: Poprirea se va face doar la angajator Ministerul de Finanțe a decis schimbarea modului în care ANAF pune poprire pe veniturile românilor. Astfel, potrivit unui nou proiect de lege, fiscul nu va mai pune poprire pe salariile, pensiile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea