Val de infracțiuni rutiere pe drumurile din județul Alba, în acest weekend. Șoferi băuți la volan și fără permis depistați de către polițiști

Val de infracțiuni rutiere pe drumurile din județul Alba, în acest weekend.  Mai mulți soferi băuți la volan și fără permis au fost depistați de către polițiști în trafic.

La data de 05 iunie 2020, în jurul orei 20.30, polițiștii din Cugir au depistat o femeie de 55 de ani, din Cugir, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Rozelor din Cugir, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 05 iunie 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș, în timp ce acționau pe DJ 103G, pe raza localității Ciugudu de Jos, l-au depistat pe un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Ciugudu de Jos, în timp ce conducea un moped, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 06 iunie 2020, în jurul orei 05.10, polițiștii din Blaj l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Blaj, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Costache Negri din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 06 iunie 2020, în jurul orei 00.30, polițiștii rutieri din Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cântarului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 06 iunie 2020, în jurul orei 18.50, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Căpâlna de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...