Ziarul Unirea

Val de infracțiuni rutiere pe drumurile din județul Alba, în acest weekend. Mai mulți șoferi beți și fără permis, depistați de către polițiști

Val de infracțiuni rutiere pe drumurile din județul Alba, în acest weekend. Mai mulți șoferi au fost depistați, în trafic, de către polițiști, beți sau conducând fără permis.

La data de 17 iulie 2020, în jurul orei 16,45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Șibot, l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Turdaș, județul Hunedoara, care conducea un tractor fără să posede permis pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca tractorul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație.

ELIT

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulație.

La data de 17 iulie 2020, în jurul orei 18,00, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe strada Victoriei din Cugir, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din Cugir.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 17 iulie 2020, în jurul orei 21.10, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe strada Gheorghe Doja din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din Blaj, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 iulie 2020, în jurul orei 18,30, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe B-dul Horea din Alba Iulia au oprit, pentru control, o motocicletă condusă de un bărbat de 56 de ani, din comuna Sântimbru.

În urma testării motociclistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de motociclist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419