Rămâi conectat

Curier Județean

VAL de INFRACȚIUNI rutiere în județul Alba, în acest weekend. Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Infracțiunile s-au întâmplat în lanț în acest weekend în județul Alba, polițiștii depistând mai mulți șoferi care au condus sub influența alcoolului, care au avut permisul suspendat, sau care nu aveau dreptul de a conduce.

La data de 19 februarie 2021, în jurul orei 10.40, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 55 ani, din comuna Dumitra, județul Bistrița – Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 20 februarie 2021, în jurul orei 01.50, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 februarie 2021, în jurul orei 12,00, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20 februarie 2021, în jurul orei 17,30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din municipiul Timișoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7, pe raza comunei Șibot, având permisul de conducere reținut.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 20 februarie 2021, în jurul orei 19,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din Balomiru de Câmp, având permisul de conducere anulat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea