Rămâi conectat

Curier Județean

Uzina Mecanică Cugir îşi restrânge posturile de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Consiliul de Administraţie al CN Romarm a aprobat în urmă cu câteva zile Organigrama propusă de Uzina Mecanică Cugir cu privire la restructurarea unor posturi de conducere în cadrul societăţii.

Astfel, începând cu 1 martie, a.c, se desfiinţează postul de Director general adjunct, ocpat de către democrat- liberalul Marin Morariu, precum şi postul de inginer şef ,,Armament” aparţinând lui Nicolae Cerciu, coleg de partid cu Morariu.

În noua organigramă, Morariu trece pe funcţia de Inginer şef Mecano-energetic, în locul lui Emil Mateescu, tot PD-List şi acesta, căruia conducerea fabricii i-a rezervat un loc de Şef secţie Mecano-energetic. La rândul său, fostul Inginer şefArmament, Nicolae Cerciu va ocupa o funcţie de şef atelier, Maşini cu comandă numerică.

De precizat că, noua organigramă nu prevede restructurări de personal, cei 250 de salariaţi ale căror contracte de muncă incheiate pe o perioadă determinată (pâna la 1 martie a.c) au fost prelungite până pe data de 20 iunie 2013.(C P )


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare