Utilaj performant pentru întreținererea drumurilor, la Sohodol: Licitație de aproape 500.000 lei

Primăria comunei Sohodol, a lansat în SEAP, o licitație pentru achiziția unui utilaj multifuncțional cu accesorii (lamă frontală, lanțuri antiderapante, sărăriță) pentru dotarea compartimentului Deservire.

Utilajul deservește toți locuitorii comunei Sohodol, din toate satele aparțînătoare. Satele componente comunei Sohodol sunt dispersate, accesul între ele făcându-se pe drumuri comunale care necesită a fi întreținute cu ajutorul utilajului ce va fi achiziționat prin implementarea acestui proiect.

ELIT

Comuna Sohodol deține un număr de aproximativ 150 km de drumuri în inventarul domeniului public ce trebuie să fie întreținute de primărie.

Primăria desfășoară acțiunile de întreținere drumuri locale în general prin contractarea unei firme specializate, iar achiziționând utilajul, suma alocată din bugetul local al primăriei pentru prestarea serviciilor va rămâne în bugetul primăriei pentru alte cheltuieli necesare.

Mihail David - 2020

Utilajul va deservi întreagă suprafață a comunei Sohodol. Utilajul aflat în prezent în dotarea, „Serviciului public de gospodărie comunală, deszăpezire și întreținere spații verzi”, din cadrul Primăriei comunei fiind insuficient pentru deservirea întregii suprafețe de drumuri, străzi, ulițe și drumuri forestiere ale comunei.

Prin implementarea acestui proiect în comună SOHODOL vor fi asigurate următoarele tipuri de activități:

– Administrare, întreținere și reparații străzi
– Administrarea, amenajarea și întreținerea spațiilor verzi, a locurilor de joacă pentru copii, a statuilor și monumentelor
– Curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pet imp de polei și îngheț
– Măturatul, spălatul, stropirea și întreținerea cailor publice
– Administrarea, amenajarea și regularizarea cursurilor de apă

Valoarea totală estimată este de 488.210,8 lei, fără TVA.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...