Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

USD colaborează oficial şi la nivelul judeţului Alba. Ioan Dîrzu: Putem avea un vicepreşedinte PSD la Consiliul Judeţean

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Semnare protocol USD in Alba19Astăzi, la ora 12.30 la sediul PSD Alba a fost semnat protocolul de colaborare al Uniunii Social Democrate. Liderii celor trei partide (PSD, PC şi UNPR) au declarat că doresc să ducă la bun sfârşit proiectele pe care le-a început Uniunea Social Liberală şi regretă ieşirea de la guvernare a liberalilor. În urma formării alianţei USD la nivel judeţean, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a declarat că partidul social-democrat poate avea un vicepreşedinte în Consiliul Judeţean Alba.

Preşedintele UNPR Alba, Ionel Nicolae îşi doreşte ca în 2014 alianţa USD să câştige Ionel Nicolealegerile prezidenţiale şi să aibă cel mai bun scor la alegerile europarlamentare.

Astăzi este o zi importantă pentru judeţul Alba. O zi în care acest protocol a pus bazele unei colaborări bune. Sunt trei partide cu aceiaşi orientare politică, partide care au dovedit că pot duce o guvernare bună cu creştere economică şi atragerea fondurilor europene. Sperăm ca împreună vom câştiga alegerile europarlamentare în Alba şi alegerile prezidenţiale din Daniel Naritatoamnă”, a spus Ionel Nicolae, preşedintele UNPR Alba

Preşedintele Partidului Conservator din Alba, Daniel Nariţa promite că USD va lupta pentru obiectivele USL-ului şi binele cetăţenilor.

Partidul Conservator regretă ieşirea de la guvernare a PNL. Alegatorii noştri se simt dezamăgiţi şi dezorientaţi dar prin semnarea protocolului dorim să arătăm electoratului că cele trei partide luptă pentru a realiza obiectivele USL-ului şi luptă pentru binele cetăţenilor”, a spus Daniel Nariţa preşedintele PC.

Ioan DirzuDeşi USL nu mai există, Ioan Dîrzu îşi doreşte să continue proiectele pe care le-a început alianţa.

Vrem să vă asigurăm că cei doi colegi împreună cu mine vom continua platforma USL-ului la nivel naţional si local. Cei care doresc pot lupta alături de noi. Regret ieşirea de la guvernare a PNL, chiar dacă în judeţul Alba alianţa nu a funcţionat prea bine. Chiar dacă sunt anumite inadvertenţe vrem să ducem proiectul USL mai departe, pentru că proiectul nu s-a finalizat. Traian Băsescu încă este locatarul de la Cotroceni”, a spus preşedintele PSD, Ioan Dîrzu.

Întrebat de jurnalişti dacă în urma noii alianţe directorii de deconcentrate îşi vor pierde funcţiile, Ioan Dîrzu a spus că nu îşi doreşte „epurare politică, însă ne dorim ca toţi directorii din judeţ să-şi facă datoria”.

[nggallery id=1192]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate de polițiștii și jandarmii din Alba, în două zile: Amenzi de peste 93.000 de lei și 16 permise reținute În perioada 26-27 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea