Rămâi conectat

Ştirea zilei

URMĂRIRE pe străzile din Sebeș: Un tânăr fără permis a provocat un accident în timp ce fugea de polițiști. „Șoferul” mai avusese un accident cu două zile în urmă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

URMĂRIRE pe străzile din Sebeș: Un tânăr fără permis a provocat un accident în timp ce fugea de polițiști. „Șoferul” mai avusese un accident cu două zile în urmă

Un tânăr de 18 ani, din Sebeș, a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor și a provocat un accident rutier în timp ce încerca să scape de urmărire.

La data de 10 ianuarie 2023, în jurul orei 16,30, polițiștii rutieri din Sebeș au efectuat semnal de oprire unui autoturism al cărui conducător auto și-a continuat drumul, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia.

După o urmărire de aproximativ 3 kilometri, persoana aflată la volanul autoturismului a pierdut controlul asupra acestuia și a ieșit în afara carosabilului, în urma accidentului nefiind înregistrate victime omenești.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că tânărul de 18 ani, din Sebeș, care ar fi condus autoturismul, nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în noaptea de 07/08 ianuarie 2023, tânărul ar fi condus un autoturism, pe raza localității Petrești și ar fi provocat un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea