Rămâi conectat

Curier Județean

Urmărire ”ca-n filme”, în Sebeș: Șoferul unei autoutilitare ce transporta bunuri furate a încercat să scape de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 6 aprilie a.c., poliţiştii din Sebeş au depistat, pe Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeş, o autoutilitară despre care exista suspiciunea că transportă bunuri furate. Poliţiştii au urmărit-o, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar pe strada Pădurenilor din municipiu, şoferul autoutilitarei a oprit şi a abandonat-o, încercând să-şi asigure scăparea.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice, fiind vorba de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Sebeş, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, în interiorul autoutilitarei, poliţiştii au găsit mai multe deşeuri metalice, în valoare de aproximativ 700 de lei, care s-au dovedit a fi furate din incinta unei societăţi comerciale de pe raza comunei Cîlnic.

Se pare că, la comiterea furtului, B.R.G. a fost sprijinit de H.A., de 27 de ani, din municipiul Sebeş.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite, iar faţă de B.R.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi conducere fară permis, în vreme ce, faţă de H.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea