Rămâi conectat

Actualitate

Urmărire ca în filme la Blaj! La volan, un șofer beat, înarmat cu o sabie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 29 septembrie, ora 23.30, poliţiştii din Blaj, aflaţi într-o acţiune de supraveghere şi control a traficului rutier pe strada Mihail Kogălniceanu din Blaj, au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea unui autoturism înmatriculat în Franţa.

Conducătorul acestuia nu a respectat semnalul poliţiştilor şi a întors autoturismul, îndreptându-se în viteză spre centrul municipiului Blaj.

Echipajul de poliţie a trecut la urmărirea autoturismului iar pe strada I.M. Klein s-a reuşit oprirea acestuia.

Conducătorul auto, D.D., de 39 de ani, din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu, era sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge,  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoturism, sub scaunul din dreapta faţă, a fost găsită o sabie cu lama lungă de 40 de cm.

Aceasta a fost confiscată de poliţişti care faţă de D.D. au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului şi port fără drept al cuţitului /pumnalului (art. 2 pct. 2 din Legea 61/1991.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea