Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ VIDEO: Pagube de 10.000 de lei în urma unui incendiuizbucnit la o șură în localitatea Ohaba. Cauza probabilă, un coș de fum neprotejat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Garda de pompieri din Blaj a intervenit, vineri seara, în jurul orei 22.25, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o șură, în localitatea Ohaba.

Potrivit ISU Alba, s-a acționat cu 2 autospeciale și 6 subofițeri.

După stingerea incendiului în totalitate se vor efectua cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza și pentru a se evalua pagubele.

https://youtu.be/5j_M8qI8_sA

UPDATE: Garda de intervenție Blaj a intervenit vineri seara, pe str. Viilor din localitatea Ohaba, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui O.F. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ohaba.

Ca urmare a acestui incendiu, a ars anexa gospodărească pe o suprafață de aproximativ 40 mp. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 10.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum neprotejat față de materialele combustibile din jur.

Pentru a evita producerea unor evenimente nedorite, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba vă recomandă respectarea următoarelor măsuri de prevenire:

  • Verificarea, repararea, izolarea termică și curațarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
  • Coșurile de fum trebuie curațate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
  • Coșurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale planseului sau acoperișului (grinzi, astereală de lemn și altele asemenea).

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate În perioada 23-24 aprilie 2024, sub egida ROADPOL, polițiștii rutieri din județul Alba au efectuat activități de verificare a legalității transportului rutier de persoane și de marfă. În acest context, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea