Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE. VIDEO: Accident surprins cu o cameră de supraveghere în Bihor. Un şofer de TIR a trecut cu maşina peste doi oameni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În noaptea de marţi spre miercuri, doi bărbaţi au murit în Bihor, după ce au fost loviţi de un TIR al cărui şofer a fugit, apoi, de la locul faptei. 

Accidentul s-a produs la ora 23.10, la intersecţia drumului comunal 179 cu drumul judeţean 108I, în localitatea bihoreană Telechiu. Cei doi bărbaţi decedaţi, unul în vârstă de 30 de ani şi celălalt de 35 de ani, circulau pe marginea drumului, când au fost loviţi de un consătean mai tânăr, care conducea un TIR cu semiremorcă.

„Un tânăr de 24 de ani, din Telechiu, în timp ce conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un autotractor cu care tracta o semiremorcă, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la dreapta, la intrarea pe drumul judeţean 108I dinspre drumul comunal 179, a efectuat un viraj larg, a intrat pe sensul opus de circulaţie, unde pe acostament, a acroşat un bărbat de 30 de ani şi un altul de 35 de ani, ambii din Telechiu. În urma accidentului rutier, ambii pietoni au suferit leziuni care le-au provocat decesul”, arată un comunicat transmis de comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

YouTube video

După accident, şoferul TIR-ului a fugit de la locul faptei, fiind prins în judeţul Mureş.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri bihoreni au identificat cu operativitate autovehiculul implicat în acidentul rutier şi bărbatul bănuit că l-ar fi condus. Acesta a fost depistat în trafic în localitatea Iernut, judeţul Mureş”, arată comunicatul Poliţiei.

Şoferul de TIR a fost ridicat de poliţişti şi adus la sediul Poliţiei Bihor în vederea audierii şi pentru luarea de măsuri legale faţă de acesta.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, încheie comunicatul.

UPDATE: Din primele informații se pare că șoferul TIR-ului nu a știut că a călcat pe cineva, iar cele două victime erau întinse pe șosea anterior trecerii autovehiculului prin zona respectivă. Nu se cunoaște de ce cele două persoane erau întinse pe carosabil sau dacă erau în viață înaintea incidentului.

Datorită faptului că șoferul nu a știut ce s-a întamplat, și-a continuat liniștit drumul, fiind sunat apoi de către un polițist din Aleșd care i-a cerut șoferului să oprească în prima parcare, punându-l în temă cu incidentul. Participantul la trafic a oprit în localitatea Cuci, județul Mureș, voluntar, într-o stație de autobuz unde a așteptat un echipaj de poliție.

Sursa: ebihoreanul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea