Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Un bărbat din satul Arți, comuna Șugag, și-a bătut nevasta, și-a dat foc la casă și apoi s-a spânzurat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din Sebeș au fost solicitați să intervină la un incendiu produs în satul Arți, comuna Șugag unde două case au luat foc.

Din primele informații, intervenția este deosebit de dificilă deoarece, din cauza terenului accidentat, autospecialele nu pot ajunge la locul incendiului.

UPDATE: Potrivit reprezentantului ISU Alba, incendiul a fost anunțat de o femeie care a spus că soțul său a dat foc la casa în care locuiește cu familia și a poi a incendiat si casa vecinilor. Zona este inaccesibilă, pompierii au reușit să ajungă cu autospecialele, pe un drum forestier, la aproximativ 1 km de case, după care au fost nevoiți să străbată drumul pe jos. În momentul în care au ajuns la locul incendiului, cele două case (construite din lemn), erau deja distruse în proporție de 80%. S-a reușit localizarea focului astfel încât să nu se extindă la pădurea din apropiere și nici la alte locuințe. Se desfășoară cercetări, la care participă și polițiștii, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea evenimentului.

UPDATE 2: Reprezentantul IPJ Alba a precizat că în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că, în această dimineață, bărbatul în vârstă de 50 de ani, aflat sub influența alcoolului, și-a agresat soția și apoi a dat foc la cele două case, după care a plecat în pădure unde s-a spânzurat de un copac. Cadavrul a fost ridicat de medicul legist în vederea efectuării necropsiei.

UPDATE 3: Potrivit reprezentantului ISU Alba ”Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit sâmbătă, la ora 10.00, în loc. Arți, com. Șugag, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două case de locuit. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șugag. Intervenția a fost îngreunată de drumul greu accesibil. Ca urmare a acestui eveniment au ars: la prima locuință – casa de locuit în totalitate pe o suprafață de aproximativ 100 mp, un aragaz, mobilă, bani și două cazane de țuică, iar la a doua locuință – casa de locuit pe o suprafață de circa 150 mp, o mașină de spălat, un televizor, o moară de măcinat și o motocoasă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea