Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Tragedie la Oiejdea – un bărbat din localitate s-a spânzurat în gospodăria vecinului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a fost găsit decedat, joi seara, într-o gospodărie din Oiejdea. Persoana care l-a găsit a alertat polițistul din localitate.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare care va stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs decesul.

UPDATE 1: Din primele date comunicate de polițiști rezultă că bărbatul (D.A., în vârstă de 45 de ani, din Oiejdea) se afla sub influența alcoolului, joi seara, cand a intrat în curtea vecinului său. Proprietarul gospodăriei l-a lăsat în saivanul de oi și a plecat pentru o vreme de acasă iar când s-a întors l-a găsit spânzurat.

UPDATE 2:La data de 03.04.2014, ora 20.15, agenţi din cadrul Postului de Politie Galda de Jos au fost sesizaţi telefonic de către o persoană din comuna Galda de Jos, cu privire la faptul că în jurul orelor 20.05, l-a găsit, spânzurat, în saivanul său de oi,  pe D.A., de 45 de an, din comuna Galda de Jos, care îl ajuta ocazional în gospodărie la îngrijitul animalelor. Cu ocazia examinării sumare a cadavrului de către poliţiştii ajunşi la faţa s-a stabilit că pe corpul acestuia nu sunt evidenţiate urme de violenţă, respectiv înţepături,  tăieri sau loviri. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” !

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” ! Cinci polițiști din IPJ Alba au scăpat de un dosar penal pentru fals și înșelăciune, după ce au decontat ilegal contravaloarea unor servicii turistice de care nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea