UPDATE: Pagube de 20.000 lei după incendiu din localitatea Sărtaș, oraș Baia de Arieș. Cauza probabilă, focul deschis în spații deschise

Pompierii din Câmpeni au intervenit joi după-masa, în jurul orei 17.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o șură într-un sat de lângă Baia de Arieș.

„Stația de pompieri Cțmpeni intervine cu 2 autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o șură în llocalitatea Sartaș. Baia de Arieș”, a transmis ISU Alba.

ELIT

UPDATE: Joi, la ora 17.02, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească (adăpost de animale), proprietatea lui C.E din localitatea Sărtaș, oraș Baia de Arieș.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Stației de pompieri Cîmpeni, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Baia de Arieș. Ca urmare a acestui eveniment, au ars adăpostul de animale confecționat din material lemnos și acoperit cu țiglă pe o suprafață de aproximativ 50 mp și circa 2.5 tone de fân.

Mihail David - 2020

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 150.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 20.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, un foc deschis în spații deschise.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...