Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: O femeie a ars de vie într-un incendiu izbucnit la o locuință din comuna Bucium, după ce a sunat la 112

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incendiu Drasov22O femeie din Tg. Mureș, în vârstă de 61 de ani, a decedat în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă noaptea la locuința sa din satul Valea Albă, comuna Bucium Poieni.

Cel mai tragic aspect al acestei nenorociri este faptul că victima este cea care a observat că imobilul din lemn în care se afla era în flăcări și a sunat la apelul de urgență 112, în jurul orei 11.45, sesizând astfel pompierii și Poliția.

Apelul telefonic s-a întrerupt iar până ce salvatorii au ajuns la locul incendiului s-a confirmat că femeia decedase în incendiu.

Până la ora 1.00 corpul carbonizat al femeii nu fusese încă găsit de pompieri.

UPDATE:În seara zilei de 19.07.2014, ora 23.43, Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112 de către S.S.D., de 61 de ani, din  municipiul Târgu Mureş, despre faptul că a izbucnit un incendiu la un imobil pe care îl deţine în comuna Bucium, judeţul Alba. La faţa locului s-a constatat că locuinţa femeii era cuprinsă de flăcări, iar incendiul s-a extins şi la un alt imobil învecinat. După lichidarea incendiului la parterul imobilului respectiv a fost găsit, carbonizat, cadavrul lui S.S.D., care a fost depus la morga Spitalului Orăşenesc Cîmpeni, in vederea efectuării necropsierii, în urma căreia s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă şi s-a datorat “carbonizării prin incendiu”. Totodată, în incendiu a fost ars în proporţie de 80% şi un autoturism care s-a aflat parcat lângă imobilul femeii, pagube fiind produse şi la imobilul vecin, care a ars în proporţie de 60%. Pentru lichidarea incendiului au intervenit efectivele Gărzii de Intervenţie Cîmpeni din cadrul I.S.U. Alba, Formaţiei Civile de Pompieri Abrud şi Fundaţia Pompierilor Voluntari Abrud. Cauza producerii incendiului urmează a fi stabilită de specialişti din cadrul I.S.U.J. Alba. Cercetările continuă”, a precizat luni, 21 iulie, reprezentantul IPJ Alba.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea