Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE | O femeie a ajuns la SPITAL, după ce a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe DN67C Transalpina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE | O femeie a ajuns la SPITAL, după ce a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat pe DN67C Transalpina

Accidentul rutier de pe pitorescul DN67C Transalpina a adus o dimineață agitată pentru conducătorii auto, iar un bărbat a suferit răni în urma incidentului.

Potrivit Centrului InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, evenimentul nefericit a avut loc în localitatea Șugag, județul Alba. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat pe carosabil, provocând răni șoferului aflat singur în vehicul.

Echipele de intervenție au sosit la fața locului imediat și au acordat îngrijiri medicale șoferului rănit, evaluându-l cu atenție pentru a stabili natura exactă a leziunilor suferite.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost grav îngreunat, iar circulația se desfășoară acum pe un singur fir, alternativ, sub atenta supraveghere și dirijare a poliției. Această măsură a fost impusă pentru a facilita intervenția echipelor de salvare și pentru a asigura siguranța participanților la trafic.

UPDATE, IPJ Alba: La data de 28 iulie 2023, în jurul orei 08,00, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pe DN 67 C unde a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări, a rezultat că o femeie de 51 de ani, din comuna Șibot, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Șugag – Tău, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat în coluziune cu versantul muntos după care autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea