Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE: Ministrul Vasile Cepoi prezintă proiectul Legii Sănătății de la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Sănătății, Vasile Cepoi este prezent în Alba Iulia unde participă la o conferinţă de dezbatere a proiectului de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate.

Participă reprezentanţi ai Direcţiilor de Sănătate Publică din Sibiu şi Hunedoara, ai administraţiilor publice locale şi judeţene, ai Colegiilor Medicilor, edicilor Dentişti şi Farmaciştilor, ai spitalelor din judeţ, Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba, Asociaţiei Medicilor de Familie, Asociaţieia Pacienţilor, O.A.M.R. Alba, Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, SANITAS, SMURD, Crucii Roşii, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba şi furnizori privaţi de servicii de sănătate.

Evenimentul este organizat de Direcţia de Sănătate Publică Alba în parteneriat cu Instituţia Prefectului-Judeţul Alba.

UPDATE: Ministrul Sănătății a prezentat principalele direcții ale organizării sistemului de sănătate punând accentul pe asigurările de sănătate, reorganizarea rețelei publice a spitalelor, asistența medicală primară și rolul medicilor de familie. De asemenea a făcut o sinteză a propunerilor enunțate până în acest moment precizând că în ceea ce-l privește preferă ca propunerile să fie formulate în scris și deci asumate de autorii acestora.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea