Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE IPJ: Femeie de 85 de ani, din Petrisat, Blaj, găsită decedată în locuința sa. Prezenta arsuri pe mare parte din corp

Ziarul Unirea

Publicat

în

O femeie de circa 90 de ani a fost găsită marți seara decedată în locuința proprie din Petrisat, Blaj.

Marți seara, o femeie de aproximativ 90 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din Petrisat, Blaj, a anunțat IPJ Alba.

Femeia prezenta arsuri pe mare parte din corp. Se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a decedat. Potrivit polițiștilor, cel mai probabil este vorba despre un accident.

UPDATE IPJ: La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 18.45, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 85 de ani, din Blaj (Petrisat), a fost găsită decedată în locuinţa sa.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Blaj,  care a găsit, în bucătăria locuinței, lângă sobă, cadavrul femeii, acesta prezentând arsuri dar şi un recipient răsturnat în care se pare că a fost combustibil.

La fata locului au fost prezenţi și specialiști din cadrul IGSU Alba, pentru stabilirea cauzei incendiului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea