Ziarul Unirea
 

UPDATE IPJ: Femeie de 85 de ani, din Petrisat, Blaj, găsită decedată în locuința sa. Prezenta arsuri pe mare parte din corp

O femeie de circa 90 de ani a fost găsită marți seara decedată în locuința proprie din Petrisat, Blaj.

Marți seara, o femeie de aproximativ 90 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din Petrisat, Blaj, a anunțat IPJ Alba.

Femeia prezenta arsuri pe mare parte din corp. Se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a decedat. Potrivit polițiștilor, cel mai probabil este vorba despre un accident.

UPDATE IPJ: La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 18.45, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 85 de ani, din Blaj (Petrisat), a fost găsită decedată în locuinţa sa.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Blaj,  care a găsit, în bucătăria locuinței, lângă sobă, cadavrul femeii, acesta prezentând arsuri dar şi un recipient răsturnat în care se pare că a fost combustibil.

La fata locului au fost prezenţi și specialiști din cadrul IGSU Alba, pentru stabilirea cauzei incendiului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...