// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE IPJ| ACCIDENT pe DN7, în afara localităţii Vinţu de Jos: Două persoane rănite, după o coliziune între două autoturisme. Unul dintre șoferi nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj

ACCIDENT pe DN 7, la intersecția DJ 107C, luni seara. Două autoturisme implicate, două persoane rănite ușor. Trafic îngreunat.

ACCIDENT pe DN 7, luni seara. Două autoturisme implicate, două persoane rănite ușor

Luni seara, pe DN 7, în zona intersecției cu DN 107 C, a avut loc un accident in care au fost implicate 2 autoturisme.

Potrivit IPJ Alba, în urma impactului două persoane sunt rănite, posibil ușor. Cauza probabilă a accidentului este neacordarea de prioritate.

În zonă traficul este îngreunat.

UPDATE: La  data de 19 noiembrie 2018, în jurul orei 17.30, pe DN 7, la kilometrul 337, în afara localităţii Vinţu de Jos, un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Deva – Sebeş, la efectuarea unui viraj la stânga spre DJ 107 C, nu s-a asigurat în mod corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus şi era condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi un minor de 15 ani, din Alba Iulia, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Facebook