// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE Incendiul de la casa din Ighiu: Au ars acoperișul și alte bunuri din cauza unui coș de fum deteriorat

Un incendiu a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri la o casă din comuna Ighiu.

Pompierii din Alba Iulia au fost chemați să intervină.

”Detașamentul Alba intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Ighiu”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

UPDATE ISU Alba: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit în această noapte, la ora 01.50, în loc. Ighiu, pe str. Pajiștei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui T.M. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 100 mp, saci cu haine și cărți depozitate în podul casei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum deteriorat.

      Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

  • Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
  • Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
  • Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

Revenim cu amănunte

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419