UPDATE: Incendiu la o anexă gospodărească din comuna Horea, Munții Apuseni. Au ars anexa gospodărească confecționată din lemn și circa 500 kg de lemn pentru foc

Pompierii au intervenit, joi dimineața, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din comuna Horea, Munții Apuseni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, s-a intervenit cu două autospeciale și o ambulanță SMURD.

ELIT

Incendiul a izbucnit la o anexă a unei locuințe din satul Pătrușești.

UPDATE: Stația de pompieri Câmpeni a intervenit azi dimineață, în localitatea Pătrușești, comuna Horea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie), proprietatea lui O.M. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars anexa gospodărească confecționată din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 mp și circa 500 kg de lemn pentru foc. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 7.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă jarul căzut din sisteme de încălzit amplasate necorespunzător.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...