// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

UPDATE: Incendii de vegetație uscată în Alba Iulia și Rădești. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor

Două incendii de vegetație uscată au izbucnit în Alba Iulia și Rădești. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

“Detașamentul de pompieri Alba-Iulia intervine cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată din municipiul Alba-Iulia(Bărăbanț) de pe strada Stejarului.
Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată din localitatea Rădești”, a transmis ISU Alba.
UPDATE: ”Incendiul de vegetație uscată din municipiul Alba-Iulia (Bărăbanț) s-a manifestat pe aproximativ 300 mp de vegetație uscată, iar la incendiul de vegetație uscată din localitatea Rădești s-a manifestat pe aproximativ 600 mp. Cauza probabilă a acestor incendii a fost stabilită că fiind foc deschis în spații deschise la vegetația uscată”, a precizat Cătălin Kovacs, purtator de cuvânt al ISU Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419