UPDATE FOTO VIDEO| TRAGEDIE la Lacul Oașa: Un tânăr, dispărut după ce s-a aventurat în apele lacului. Scafandrii ISU încep căutările trupului tânărului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Vineri seară, în jurul orei 20:00, un tânăr de 21 de ani și-a găsit sfârșitul după ce s-a decis să facă o baie în Lacul Oașa, spun martorii de la fața locului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Tânărul lucra la pădurea din zonă și trăia cu mai mulți muncitori, într-un vagon, astfel acesta împreună cu mai mulți colegi, au decis să se aventureze în lac.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Când colegii au realizat că acesta se îneacă și are nevoie de ajutor, unul din ei a sărit imediat în ajutorul tânărului, însă acesta a fost imediat înghițit de apă.

„Nu a strigat doar că a ieșit odată cu capul cu mâinile în sus, după ajutor. Era vânăt la față”, a declarat unul din martorii prezenți la tragicul incident.

Au mai rămas doar hainele tânărului, lăsate la marginea lacului, înainte să se arunce în lac.

La fața locului s-au prezentat imediat cei de la SVSU Șugag, Jandarmii din Șugag și Poliția din Sebeș.

În cursul zilei de sâmbătă, 18 iulie, trupul tânărului va fi căutat de către scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

UPDATE: Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pe lacul Oasa pentru cautarea unei persoane înecate.

In cursul serii trecute ISU Alba a fost solicitată prin apel 112 sa intervina pe lacul Oasa pentru cautarea unei persoane „intrata la scaldat care nu s-a mai intors la mal”.
Pe parcursul nopții in zona au fost mobilizate forte ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sugag si echipaj de Jandarmi Montani.

In aceasta dimineața Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a inceput intervenția de cautare / scufundare, pentru aceasta misiune fiind chemați in sprijin 2 scafandrii de la ISU Mureș si ISU Cluj.

In total la fata locului au fost dislocate 2 autospeciale pentru scafandrii incadrate cu 4 scafandrii autonomi, 1 Barca de cautare si 1 ambulanta SMURD B2.

ISU Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419