Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE | FOTO / VIDEO TRAGEDIE în comuna Livezile. Un copil de 2 ani a căzut în fântână. Un elicopterul SMURD îl transportă din Aiud, la spitalul din Târgu Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAGEDIE în comuna Livezile. Un copil de 2 ani a căzut în fântână. Este inconștient, se fac manevrele de resuscitare

Marți, o tragedie a avut loc în comuna Livezile. Un copil de 2 ani a căzut în fântână.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD pentru un copil de 2 ani căzut în fântână, în comuna Livezile.

Copilul a fost scos din fântână, este inconștient, în stop cardio respirator. S-au început manevrele de resuscitare.

UPDATE: Victima a fost preluată și transportată la UPU Alba-Iulia pentru investigații medicale, transmite ISU Alba.

https://youtu.be/fmpmvf2HhKo

UPDATE 1. Este vb de un copil de aprox. 2 ani cazut intr o fantana adanca de aprox. 5-6 m. pana la luciul apei si inca 2-3 m. adancimea apei.
Dupa copil a coborat un localnic care l-a mentinut deasupra nivelului apei. Pompierii l-au extras cu ajutorul dispozitivului existent respectiv scripete, lant si galeata. Echipajul de prim ajutor SMURD Aiud a inceput manevrele de resuscitare si au continuat timp de aprox. 30 min. pana la sosirea echipajului SMURD Terapie Intensiva Mobila care a preluat copilul si a continuat manevrele de resuscitare si de crestere a temperaturii acestuia.
In prezent, copilul este intubat, respira singur, are activitate cardiaca si este preluat de echipajul elicopterului SMURD Mures care a aterizat pe stadionul din municipiul Aiud. La extragerea din fantana, copilul era in stop cardio respirator si hipotermic. Se apreciaza ca a stat aprox 20 min. in fantana pana s-a reusit extragerea acestui, a transmis ISU Alba.

https://youtu.be/bsmmf_oVz-E

https://youtu.be/38grZ-if7iE

Foto / video: ISU Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea