UPDATE/ FOTO-VIDEO. Pompierii ÎNCĂ se luptă cu incendiul izbucnit la o casă din localitatea Fata Abrudului. Există pericolul de propagare către locuințele și anexele învecinate

UPDATE. După mai bine de 4 ore, pompierii aflați în misiune, încă se luptă să stringă flăcările incendiului izbucnit la o casă din localitatea Fata Abdrudului.

Pompierii Stației Câmpeni în cooperarea cu SVSU Abrud încă lucrează pentru lichidarea incendiului, care a ars generalizat casa de locuit pe o suprafață de aprox. 80mp (construcție fiind de lemn).

ELIT

Exista pericol de propagare la locuințele învecinate și la alte anexe gospodărești. Accesul dificil în zonă a făcut ca intervenția să se poată desfășura doar cu 2 autospeciale de stingere UNIMOG 4X4 (1 ISU și 1 SVSU Abrud).

Din fericire, incendiul nu a provocat nicio victimă.

Mihail David - 2020

Potrivit ISU Alba, un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Fata Abrudului, localitate componentă a orașului Câmpeni.

Stația de Pompieri Câmpeni intervine cu următoarele autospeciale,  pentru localizarea și lichidarea incendiului: 2 ASAS și 1 SMURD B2.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...