UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT RUTIER pe DN 14 B: Coliziune între un autoturism și un tren de persoane. Traficul a fost reluat

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, în jurul orei 19:50 pe drumul DN 14 B, la ieșirea din Blaj, în urma coliziunii dintre un autoturism și un tren de persoane. În urma accidentului traficul este îngreunat

Potrivit IPJ Alba la ieșire din Blaj înspre Valea Lungă s-a produs un accident în care sunt implicate un autoturism și un tren de persoane. În urma accidentului nu au rezultat victime, întrucât persoanele din autoturism au reușit să iasă din mașină înaintea impactului.

ELIT

A fost alocată o autospecială ASAS și o ambulanță SMURD B2.

UPDATE 3: La data de 01 octombrie 2020, în jurul orei 19.30, pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecția cu trecerea la nivel cu cale ferata din zona Câmpul Libertății din Blaj, un bărbat de 66 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului peste liniile ferate, ar fi părăsit platforma caii ferate rămânând blocat, moment în care barierele au fost coborâte.

Până la sosirea trenului conducătorul auto a părăsit autoturismul, care a fost acrosat de trenul internațional de persoane 346 Viena – București, condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Prejmer, județul Brasov.
Atât conducătorul auto, cât mecanicul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetarile sunt continuate.

UPDATE 2: Traficul a fost reluat

UPDATE: Din primele verificări se pare că ar fi rămas blocat între bariere, fără a mai putea pleca cu mașina. La sosirea trenului a părăsit autovehiculul. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419