Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN 14B, la Glogoveț: O persoană a DECEDAT, în urma unei coliziuni între două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN 14B, la Glogoveț: O persoană a DECEDAT, în urma unei coliziuni între două mașini

Un accident rutier grav a avut loc miercuri, 7 iunie, pe DN 14B, în localitatea Glogoveț, unde două persoane sunt încarcerate, în urma unei coliziuni între două autoturisme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Garda de intervenție Blaj intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe DN14b, pe raza localității Glogoveț.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între 2 autoturisme, posibil 2 persoane încarcerate.

În cadrul incidentului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă o ambulanță SMURD pentru terapie intensivă mobilă și o ambulanță SAJ.

YouTube video

UPDATE: Forțele de intervenție au ajuns la locul accidentului. Este vorba despre 2 autoturisme implicate, 2 participanți la trafic, fără persoane încarcerate.

Una dintre persoanele implicate în accident este conștientă si acuză dureri abdominale.

Cealaltă persoană este inconștiență, in stop cardio-respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele prezente la locul producerii accidentului.

La intervenție se deplasează și elicopterul SMURD de la Brașov.

UPDATE IPJ Alba: Traficul rutier este îngreunat pe DN 14 B, pe raza localității Glogoveț, din cauza unui accident rutier în care au fost împlicate două autovehicule.

În urma acestuia, două persoane ar fi fost rănite. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

UPDATE, ora 10.50: Din nefericire, victima, un bărbat de aproximativ 64 ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Cealaltă persoană implicată în accident a fost transportată la CPU Blaj.

UPDATE IPJ Alba, ora 12.30: La data de 7 iunie 2023, în jurul orei 09,40, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism în zona intersecției Drumului Comunal 31 cu Drumul Național 14 B, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, pe Drumul Național 14B, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Blaj, județul Alba.

În urma accidentului, bărbatul aflat la volanul primului autoturism a suferit leziuni corporale grave și a decedat, iar o tânără de 18 ani, din comuna Moșna, județul Sibiu, pasageră în același autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Conducătorul celuilalt autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu era sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea