Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| Accident rutier GRAV pe DN1, la Oiejdea: Trei victime, după coliziunea dintre 2 mașini și un autocamion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs azi pe DN1, pe raza localității Oiejdea, județul Alba. Accidentul s-a soldat de asemenea cu o victimă, posibil rănită grav.

Potrivit IPJ Alba, trafic este blocat pe DN1 pe raza localității Oiejdea, din cauza unui accident rutier cu 3 autoturisme implicate.

YouTube video

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 14 septembrie 2020, în jurul orei 18.00, pe DN 1, în afara localității Oiejdea, județul Alba, un bărbat de 30 de ani, din comuna Rebrișoara, județul Bistrița – Năsăud, în timp ce conducea un autoturism din direcția Teiuș spre Alba Iulia, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 33 de ani, din orașul Techirghiol, județul Constanța, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l în autoturismul care se circula în fața acestuia, condus de un tânăr de 18 ani, din Bistrița, județul Bistrița – Năsăud.

Ca urmare a coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Mirsid, județul Sălaj.

În urma accidentului rutier, o femeie de 38 ani, din orașul Techirghiol, județul Constanta, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale grave și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporale din culpă.

UPDATE: Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea de prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs în localitatea Oiejdea.În accident sunt implicate 2 autourisme și un TIR ce transportă paleți de lemn. O victimă este încarcerată, se lucrează la extragerea acesteia din autoturism. Victima, sex feminin, pasageră în partea dreaptă față, este constientă, acuză dureri la nivelul membrelor inferioare și la nivelul coloanei cervicale.

UPDATE: Persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism și a fost predată la ambulanța SAJ, în stare conștientă.
3 victime în total, din care doar victima descarcerată va fi transportată la spital.

UPDATE: Sensul de mers Teiuș – Alba Iulia a fost deblocat în zona accidentului de la Oiejdea. Se dirijează alternativ.

UPDATE: Circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri.

Revenim cu informații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea