Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE FOTO, VIDEO: Accident rutier GRAV pe A10: O femeie încarcerată după o coliziune între 2 mașini. Intervin pompierii Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în jurul orei 7.30 pe A10, sensul spre Turda. O persoană este încarcerată după o coliziune între două autovehicole.

Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru acordarea primului ajutor și descarcerare la un accident rutier pe A10(sensul spre Turda). Din primele informații ar fi vorba despre 2 autoturisme implicate, o victimă încarcerată, conștientă, au declarat reprezentanții ISU Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Forțe alocate: 1ASAS și 1SMURD.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, victima este o femeie de aproximativ 65ani, încarcerată, conștientă. Se acționează la extragerea acesteia.

UPDATE 2: Victima a fost descarcerată și preluată de către echipajul SMURD. În accident au fost implicate 2 autoturisme( 1 autocamion și 1 mașină mică). Toate cele 3 victime se aflau în mașina mică și vor fi transportate la Spitalul Municipal Aiud, au declarat reprezentanții ISU Alba.

YouTube video

[nggallery id=7835]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fii la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși, pentru a răspunde promp solicitărilor în cazul producerii unor situații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea