Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO/ VIDEO/ Accident MORTAL pe autostrada A1, între Deva și Simeria produs de un șofer care RULA pe CONTRASENS: 4 persoane decedate și 3 rănite

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Accident mortal pe autostrada A1, între Deva și Simeria produs de un șofer care rula pe contrasens: 4 persoane decedate și 3 rănite.

Un accident foarte grav a avut loc sâmbătă dimineaţa, pe A1, între Deva şi Sebeş, în urma impactului dintre trei autovehicule.

Accidentul s-a produs pe A1 Deva-Sebeş, pe sensul de mers Deva-Simeria, la kilometrul 355, în urma impactului dintre trei autoturisme. În prezent la locul accidentului se află cinci ambulanţe şi două autospeciale de descarcerare. Trei oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi patru sunt răniţi. Dintre ei, unul are traumatisme severe, iar ceilalţi trei – traumatisme uşoare.

„Din primele date ar fi trei decedaţi şi patru răniţi, dintre care doi grav. Echipajele sunt la caz”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

La faţa locului se află un echipaj SMURD şi două de la Ambulanţă.

”Accident rutier grav pe autostrada A1 în care și-au pierdut viaţa 4 oameni iar alți 3 au fost răniţi. În urma impactului dintre 2 autoturisme și o autoutilitară 3 persoane au decedat pe loc, o alta rănită grav și încarcerată a murit în ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie de a o salva. Alte 3 victime au suferit traumatisme mai ușoare si au fost transportate la UPU Deva. În operaţiunile de salvare sunt implicate 7 echipaje ale ISU și SAJ. Este vorba despre 2 ambulanțe de terapie intensivă, 3 de tip B2, o autospecială de descarcerare grea și o alta mixtă. Accidentul s-a produs pe A1, la km 355, sensul Deva – Simeria”, precizează ISU Hunedoara.

https://youtu.be/GMi7qA0Tai8

Din primele informaţii, se pare că impactul a fost între trei vehicule, potrivit ISU Hunedoara.

„Primele informaţii arată că în urma impactului dintre trei autoturisme, trei oameni au decedat iar alţi patru au fost răniţi. Dintre cele patru persoane rănite, se pare că una a suferit traumatisme severe iar alte 3 sunt rănite mai uşor şi conştiente. Accidentul s-a produs pe A1, la km 355, sensul de mers Deva -Simeria. Persoanele decedate şi rănitul grav sunt încarcerate”, a spus Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că o maşină care circula pe contrasens, pe A1, din direcţia Şoimuş-Simeria, s-a ciocnit cu un autoturism şi o autoutilitară.

„În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor patru persoane. Se efectuează cercetarea la faţa locului”, a spus Bogdan Niţu.

Potrivit acestuia, traficul pe Autostrada A1, între Deva şi Orăştie, este blocat, circulaţia fiind deviată pe Drumul Naţional 7.

sursă: mediafax.ro
[nggallery id=5801]

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea