Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT GRAV în zona pârtiei de la Arieșeni: O tânără de 27 de ani a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT GRAV în zona pârtiei de la Arieșeni: O tânără de 27 de ani a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD

Un accident grav s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, 22 februarie, la Arieșeni.

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de IPJ Alba, pe DN75, în zona Pârtiei Arieșeni, s-a răsturnat un ATV.

Victima este o femeie, care se află în stare de inconștiență. De asemenea, traficul este blocat la km 29+800, pe sensul de mers Vârtop-Câmpeni.

YouTube video

UPDATE: Stația de Pompieri Câmpeni intervine accidentul rutier produs pe DN 75 zona Arieșeni – Vartop.

În accident au fost implicate două persoane (una de sex masculin și una de sex feminin) aflate pe un ATV care s-a răsturnat. Victima de sex feminin este inconștientă, intubată, iar bărbatul este conștient având leziuni minore refuzând transportul la spital.

Au fost alocate două ambulanțe SMURD B2 și 1 ambulanță SAJ. Totodată la locul accidentului se află un medic care a acordat primul ajutor medical victimei de sex feminin până la ajungerea forțelor.

A fost solicitat și elicopterul SMURD Jibou care va transporta victima la UPU Oradea.

UPDATE: Salvamont Alba a fost solicitat printr-un apel la 112 la ora 14.30 a zilei de miercuri 22.02.2023 la un accident de ATV pe DN 75 la 500m aval de pârtia de schi Vârtop-Arieșeni, unde au fost solicitati pentru acordarea primului ajutor unei victime de sex feminin, 28 ani, care a suferit un TCC sever cu otoragie și pierdere de conștiență, cât si conducătorului vehiculului, bărbat, 32 ani, care a suferit leziuni minore care nu au necesitat spitalizare.

În urma apelului la 112 la fața locului s-au deplasat mai multe forțe de intervenție, EMU-M Bihor, EPA B2 Ștei și EPA B2 Cîmpeni. A fost solicitat și un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Jibou pentru evacuarea de urgență a victimei aflată în stare gravă.

Pe această cale Salvamont Alba atrage din nou atenția pe această cale asupra portului căștii de protecție atât pe pârtiile de schi, cât și pe vehiculele de deplasare pe zăpadă(snowmobile) și teren accidentat(ATV), întrucât pot genera accidente cu urmări majore asupra sănătății cetățenilor.

Totodată atragem atenția asupra utilizării cu prudență a vehiculelor de teren care în anumite condiții de drum pot deveni extrem de instabile, punând în pericol viața utilizatorilor.

UPDATE, 23 februarie, IPJ Alba: La data de 22 februarie 2023, în jurul orei 14,20, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești, pe DN 75, la km 29 + 800 m, în satul de vacanță Vârtop, pe direcția de mers Vârtop-Arieșeni.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 32 de ani, din localitatea Sîntandrei, județul Bihor, în timp ce conducea un motociclu ATV, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului, o femeie de 27 de ani, din localitatea Sîntandrei, județul Bihor, a suferit leziuni corporale și a fost preluată de un elicopter SMURD, fiind transportată la Oradea, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea