Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO: ACCIDENT de circulație în Alba Iulia. Două persoane rănite ușor în urma impactului între două autoturisme, pe strada Alexandru Ioan Cuza

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Alexandru Ioan Cuza, în zona benzinăriei MOL, din municipiul Alba Iulia. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, rezultând vătămarea corporală a unei persoane.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine la un accident rutier în Alba Iulia, strada Alexandru Ioan Cuza (benzinăria MOL).

YouTube video

În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, rezultând o victimă, conștientă.

Forțe alocate la locul intervenției: o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

Traficul se desfășoară îngreunat, acesta desfășurându-se alternativ pe câte o bandă. Circulați cu atenție în zonă și urmăriți indicațiile polițiștilor de la rutieră.

UPDATE: La data de 12 august 2019, în jurul orei 13.45, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, un bărbat de 54 de ani, din comuna Meteș, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea din curtea unui imobil și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 20 de ani, din comuna Stremț, județul Alba.

În urma accidentului, șoferul primului autoturism și un minor de 16 ani, pasager în autoturismul condus de acesta, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea