Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Tragedie la cumpăna dintre ani. Un tânăr de 27 de ani din Alba a murit într-un accident pe drumul spre petrecerea de Revelion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Tragedie la cumpăna dintre ani. Un tânăr de 27 de ani din Alba a murit într-un accident pe drumul spre petrecerea de Revelion

A murit în ultimele ore ale anului 2019 într-un accident rutier, în timp ce se îndrepta spre petrecerea de Anul Nou, pe un drum din Apuseni. Sfârşit tragic pentru un tânăr de 27 de ani din Alba.

Accidentul s-a produs marţi seara, 31 decembrie 2019, în jurul orei 21.00 pe teritoriul comunei Ocoliş.

Tânărul conducea un autoturism de teren şi circula cu viteză pe drumul judeţean din Ocoliş. La intrarea în satul Runc, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un cap de pod.

Şoferul de 27 de ani nu avea centura de siguranţă. A fost aruncat afară din autoturism şi s-a lovit la cap de un zid de beton. Maşina s-a răsturnat sub pod de la o înălţime de circa 2 metri.

Câţiva medici germani, cazaţi la o pensiune din apropiere, i-au acordat primul ajutor dar nu au reuşit să îl salveze. După sosirea unui echipaj de salvare a fost constatat decesul şoferului.

Victima se numeşte Brata Dan Ioan, locuia în Ocoliş şi se deplasa la o cabană din zonă pentru a sărbători revelionul cu prietenii. ”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleanţe, Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris un prieten pe pagina acestuia de pe Facebook.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în seara zilei de 31 decembrie, în jurul orei 19.50, în afara localității Runc, un bărbat de 27 de ani din Ocoliș, în timp de conducea un autoturism a pierdut controlul asupra acestuia, a rulat aproximativ 100 de metri pe un teren agricol după care autoturismul s-a răsturnat în albia unui pârâu.

În urma accidentului, șoferul a decedat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea