Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| FOTO: PLAN ROȘU de intervenție pe Valea Oltului. 21 de persoane implicate și 9 victime, în urma impactului dintre un microbuz și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A fost desfășurare de forțe pe DN7, pe Valea Oltului, în zona Râul Vadului. Planul Roșu a fost declanșat în urma unui grav accident de circulație în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism. În urma impactului deosebit de violent, care a răsturnat microbuzul, au rezultat 9 victime, la locul intervenției fiind trimise echipaje de la ISU și SAJ din două județe, respectiv Vâlcea și Sibiu.

Impactul s-a produs ca urmare a intrării autoturismului pe sensul de mers al microbuzului. Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului Vâlcea a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 2 echipaje de descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea intervin și 2 ambulanțe de la SAJ Sibiu, 2 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

Autoritățile din Vâlcea au declanșat Plodul Rosu de intervenție, ca urmare a unui accident de circulație, care a avut loc la Râul Vadului, pe DN7. Din primele informații, 20 de persoane, 18 în microbuz si 2 într-un autoturism au fost implicate în accident.

UPDATE: 21 persoane implicate în accident ( 19 in microbuz- 18 pasageri+șofer), 2 persoane în autoturismul accidentat. Au rezultat 9 victime: 2 persoane din autoturism – au fost scoși din auto de către participanții la trafic – prezintă fracturi de membre, 7 persoane din microbuzul răsturnat care prezintă traumatisme diverse  ( acuză dureri abdominale, toracice, dureri de spate). Toate victimele sunt conștiente, nu sunt persoane minore printre victime.

sursa: voceavalcii.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea