Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ FOTO: Omul de afaceri Luigi Saviato, rănit într-un accident, în centrul municipiului Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident produs în urmă cu puțin timp în centrul municipiului Alba Iulia, pe B-dul Tudor Vladimirescu, în apropiere de clădirea CEC.

O persoană a fost rănită.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Luigi Saviato, un cunoscut om de afaceri italian, este victima accidentului produs în această seară în centrul municipiului Alba Iulia. Acesta a oprit în apropierea sediului CEC (probabil cu intenția de a intra în parcarea de pe partea cealaltă a drumului) însă a fost lovit puternic din spate de un autoturism Volkswagen Passat. Chrysler-ul în care se afla italianul, împreună cu o tânără, a fost proiectat peste drum, într-un Ford aflat în parcare, autoturism care la rândul său a fost aruncat pe trotuar.

Accidentul s-a soldat rănirea ușoară a cetățeanului italian care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, pasagera din aceeași mașină a scăpat nevătămată, însă autoturismele au fost serios avariate, în special cel condus de șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier.

Foto: Florin MIHĂLȚAN

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea