Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș: Un cetățean străin a ajuns la spital după ce a provocat un carambol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT rutier pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș: Un cetățean străin a ajuns la spital după ce a provocat un carambol

Un accident rutier a avut loc miercuri, 24 mai, pe autostrada A1, în zona ieșirii spre DN 14, pe sensul Sibiu – Sebeș.

„Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident rutier produs pe A1, la km. 247, în zona ieșirii spre DN 14, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un ansamblu tir pe banda 1, un cetățean străin în vârstă de 36 de ani, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, proiectându-l pe banda 2, unde a fost lovit apoi de alt ansamblu tir, condus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Arad.

Șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital conștient.

Traficul se desfășoară îngreunat”, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu.

„Un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere au intervenit de urgență la ieșirea de pe A1 spre Mediaș, la un accident rutier.

Echipajul medical a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 33 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism la picioare, conștient.

Alte două persoane au fost evaluate medical, neavând nevoie de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea