Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Accident rutier MORTAL pe DN1R, în localitatea Bărăști (Albac): Un tânăr a decedat după o coliziune între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc vineri seara, în jurul orei 22.00, pe DN1R, în localitatea Bărăști (Albac), cu două autoturisme implicate și o victimă încarcerată.

UPDATE: La data de 08 mai 2020, în jurul orei 21.50, pe DN1R, la km. 78+200 m, un bărbat de 30 de ani, din comuna Albac, în timp ce conducea un autoturism în direcția Albac – Horea, a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula din sens opus, condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Horea.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism și un alt tânăr de 28 de ani, din comuna Albac, pasager în autovehicul, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital, unde, ulterior, tânărul de  28 de ani a decedat.

Conducătorul celui de-al doilea autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, Celuilalt conducător auto i-au fost prelevate mostre de sânge, pentru a se stabili dacă era sau nu sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate.

Știrea inițială

Stația Cîmpeni intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ pentru acordare prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs în loc. Barasti (Albac) DN1R.

Din primele informații ar fi vorba despre 2 autoturisme implicate, 2 victime din care 1 inconștiență, încarcerată.

UPDATE ora 22.27: Victima a fost extrasă din mașină și a fost predată echipajului SMURD pentru îngrijiri medicale.

UPDATE ora 22.58: În acident au fost implicate 3 victime: 1 victimă prezintă leziuni ușoare – a refuzat transportul la spital; 1 victimă prezintă leziuni la nivelul capului – este transportată la spital de către ambulanța SAJ și victima extrasă din autoturism, la momentul de față este tot în stare de inconștiență și este transportată la spital de către echipajul SMURD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea