Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO| Accident rutier la ieșire din Teiuș spre Blaj: Coliziune între trei autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident teius006Un accident rutier soldat cu patru victime s-a produs, luni după-amiază, pe DN 14B, între Teiuș și Blaj.

Potrivit polițiștilor, au fost implicate 3 autoturisme (un Peugeot și două VW, înmatriculate în Alba) care au intrat în coliziune. La fața locului se desfășoară cercetări.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că acesta s-a produs după ce unul dintre șoferi a intrat pe contrasens, posibil cu intenția de a depăși altă mașină, lovind un autoturism care se deplasa regulamentar, din sens opus. La fața locului a intervenit și un echipaj de la Detașamentul de pompieri din Aiud și trei ambulanțe SMURD. Se pare că printre răniți se află și doi copii.

UPDATE 2:La data de 16.03.2015, în jurul orei 15.15, pe DN 14 B, în afara oraşului Teiuş, I.G.M., de 32 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Blaj. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce era condus de S.N., un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Şpring, județul Alba. În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism precum şi un bărbat în vârstă de 30 de ani şi doi minori de 12 şi 8 ani, pasageri în autoturismul condus de I.G.M. au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportați la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=147]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea