Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT la Aiud: Un motociclist RĂNIT a fost transportat la spital, după ce a CĂZUT într-o RÂPĂ de aproape 10 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident a avut loc astăzi, 4 august, în zona pădurii Sloboda, în municipiul Aiud, unde pompierii din municipiu au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și extragerea unei persoane căzute într-o râpă.

Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical și extragerea unei persoane căzute într-o râpă în zona pădurii Sloboda, municipiul Aiud.

La sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării, motociclistul era căzut într-o râpă de aproximativ 10 metri și prezenta dureri lombare cu radiere în membrele inferioare.

Victima este conștientă, cu funcții vitale normale, a fost mobilizată de către echipajul SMURD și extrasă cu targa lopată din râpa respectivă.

După ce victima a fost extrasă și predată echipajului SMURD, forțele de intervenție trimise la fața locului au extras și autovehiculul(motocicleta) victimei.

Victima, persoană de sex masculin se află în afara oricărui pericol, aceasta fiind transportată la CPU Aiud.

A fost alocat un echipaj de prim ajutor și o autospecială de primă intervenție și comandă.

UPDATE IPJ ALBA: La data de 4 august 2021, în jurul orei 15.30, pe DJ 107 I, pe raza municipiului Aiud, un bărbat, de 53 de ani, din Cluj – Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea o motocicletă, în direcția Ponor –Aiud, s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-o râpă.

În urma accidentului rutier, motociclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea