Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE: Control judiciar pe numele a patru dintre agresorii implicați în bătaia de la Jidvei. Cercetările sunt continuate de procurorul de caz

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O bătaie generalizată a fost surprinsă de camerele de supraveghere dintr-o benzinărie din localitatea Căpâlna de Jos din comuna Jidvei. Dintr-un motiv banal, mai multe persoane și-au împărțit pumni, palme, scaune și mese în interiorul unui local.

Fratele victimei a declarat că “bătaia a avut loc sâmbătă seara în benzinăria din localitatea Căpâlna de Jos comuna Jidvei. Fratele meu, împreuna cu alți 3 prieteni, au mers la terasă în peco. După scurt timp au apărut și agresorii. S.D. i-a zis fratelui meu să meargă la el să vorbească.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Fratele meu i-a zis că dacă vrea să discute cu el să meargă el la masa lui. Atunci, S.D. s-a ridicat de la masă, a mers la el și a început să-l lovească. După care copiii lui S. au început să-l lovească și ei cu pumnii, picioarele, scaune, mese și sticle de bere.“

Comunicat din partea IPJ Alba:

“Polițiștii fac cercetări în legătură cu fapte de lovire și tulburare a ordinii și liniștii publice care au avut loc pe terasa unei stații de carburanți din Căpâlna de Jos.

La data de 2 septembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Cetatea de Baltă au fost sesizați de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 31 august 2019, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla pe terasa unei stații de carburant din localitatea Căpâlna de Jos, tânărul ar fi fost agresat de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, toți din comuna Cetatea de Baltă, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 7 – 8 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico – legal prezentat de victimă.

Față de cei 4 agresori, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii fac verificări, în continuare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.”

UPDATE IPJ Alba: “În acest caz, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat masura reținerii, pentru 24 de ore, față de 5 persoane (cele 4 reclamate inițial + o altă persoană care ar fi participat și ea la agresiune).

În cursul zilei de mâine, 4 septembrie, cei 5 reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.”

UPDATE IPJ Alba 2: Parchetul a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 4 dintre persoanale reținute.

sursa: facebook.com/C.U.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea