// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE: Cinci echipaje de polițiști și jandarmi, mobilizate după ce un tânăr a furat poșeta unei femei, pe stradă, în Alba Iulia. Hoțul este cercetat pentru tâlhărie calificată

Cinci echipaje de polițiști și jandarmi au fost mobilizate, luni seara, pentru prinderea unui tânăr de 24 de ani ce furat poșeta unei femei, care se deplasa pe trotuar, în zona magazinului Kaufland din Alba Iulia.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba au declarat, luni seara, pentru ziarulunirea.ro, că un furt s-a produs în urmă cu câteva ore, iar autorul a fost prins la scurt timp, urmând a fi cercetat pentru tâlhărie sau furt calificat.

Hoțul a fost prins la scurt timp, în zona Bazinului Olimpic, iar pentru găsirea lui au fost mobilizate cinci echipaje.

Bunurile din poșetă, care nu erau de valoare mare, au fost recuperate.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Alba pentru audieri.

UPDATE: Tânărul a fost prins la scurt timp după comiterea infracțiunii și este cercetat pentru tâlhărie calificată. Acesta este originar din Orăștie, județul Hunedoara. Fapta s-a produs în jurul orei 18.00, anunță Poliția Alba.

Revenim cu detalii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la UPDATE: Cinci echipaje de polițiști și jandarmi, mobilizate după ce un tânăr a furat poșeta unei femei, pe stradă, în Alba Iulia. Hoțul este cercetat pentru tâlhărie calificată

  1. Gogu 12.02.2018 la 22:10

    Politia locala! Politia municipala! Toate politiile! Vreau sa trag un semnal de alarma! Sunt o multime de nomazi, veniti din Jud Mures, Jud Sibiu, care efectiv s-au stabilit aici. Si agasează tetcatorii pana la tâlhărie! Daca nu luati masuri, o sa luam noi cetățenii. Scalvilor! Va luati dreotul de smecher la cersetoria din oras? Fiți oameni si trimiteti aceste gunoaie acasa!

  2. nedumeritul 13.02.2018 la 0:05

    Cinci echipaje de polițiști și jandarmi au fost mobilizate, luni seara, pentru prinderea unui tânăr de 24 de ani ce furat poșeta unei femei, care se deplasa pe trotuar, în zona magazinului Kaufland din Alba Iulia.Ariganello Pasqualino a fost condamnat în Italia la 9 ani şi 3 luni de închisoare, pentru bancrută frauduloasă, insolvenţă frauduloasă şi deturnare de fonduri.Condamnarea la închisoare în Italia pentru omul de afaceri de 62 de ani, care locuieşte în Alba Iulia, datează de peste 10 ani, devenind definitivă în 2008. Pe numele acestuia a fost emis un mandat internaţional de arestare în 2011, dar, italianul, a fost identificat abia acum în România.