Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Cinci echipaje de polițiști și jandarmi, mobilizate după ce un tânăr a furat poșeta unei femei, pe stradă, în Alba Iulia. Hoțul este cercetat pentru tâlhărie calificată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci echipaje de polițiști și jandarmi au fost mobilizate, luni seara, pentru prinderea unui tânăr de 24 de ani ce furat poșeta unei femei, care se deplasa pe trotuar, în zona magazinului Kaufland din Alba Iulia.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Alba au declarat, luni seara, pentru ziarulunirea.ro, că un furt s-a produs în urmă cu câteva ore, iar autorul a fost prins la scurt timp, urmând a fi cercetat pentru tâlhărie sau furt calificat.

Hoțul a fost prins la scurt timp, în zona Bazinului Olimpic, iar pentru găsirea lui au fost mobilizate cinci echipaje.

Bunurile din poșetă, care nu erau de valoare mare, au fost recuperate.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Alba pentru audieri.

UPDATE: Tânărul a fost prins la scurt timp după comiterea infracțiunii și este cercetat pentru tâlhărie calificată. Acesta este originar din Orăștie, județul Hunedoara. Fapta s-a produs în jurul orei 18.00, anunță Poliția Alba.

Revenim cu detalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea