Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| Biciclist LOVIT de mașină, pe trecerea de pietoni, în Alba Iulia: Bărbatul a ajuns la spital

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE| Biciclist LOVIT de mașină, pe trecerea de pietoni, în Alba Iulia: Bărbatul a ajuns la spital

Un biciclist a fost acroșat de o mașină, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia. Din primele informații bărbatul ar fi suferit răni ușoare.

Imediat după producerea accidentului, un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Alba a fost alertat și a ajuns la fața locului pentru a acorda asistența medicală necesară.

Pentru ziarulunirea.ro, reprezentanții IPJ au declarat: ”Bărbatul a fost rănit ușor, va primmi îngrijiri medicale dar este în afara oricărui pericol.”

UPDATE IPJ: La data de 6 iulie 2023, în jurul orei 16,30, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, în timp ce circula pe o bicicletă, s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus de un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital.

Atât biciclistul cât și conducătorul auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea