// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE: Accident rutier pe raza localităţii Dumbrava. Coliziune între două autoutilitare, produsă de un șofer în vârstă de 21 de ani din Cluj, care a efectuat o depășire neregulamentară. Șoferul vinovat a  ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc joi, în jurul orelor 22:00, pe DN 1, pe raza localităţii Dumbrava. Este vorba despre o coliziune între un camion şi un autoturism, soldată cu o victimă încarcerată.

„Trafic restricţionat pe DN1, p3e raza localităţii Dumbrava datorită unui accident rutier în care sunt implicate un TIR şi un autoturism. O victimă, şoferul autoturismului”, transmite IPJ Alba.

La locul accidentului a intervenit şi un echipaj ISU.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba victima, șoferul autoturismului înmatriculat în Alba, este conștient, a fost scos din mașină și prezintă leziuni la piciorul drept. Din primele informații, acesta efectua manevra de depășire când a intrat în coliziune cu un camion înmatriculat în județul Cluj, care transporta cereale.

UPDATE IPJ: La data de 19.10.2017, în jurul orei 22.00, poliţiştii din Aiud au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe Drumul Național nr. 1, km 429+420 metri, în afara localității Dumbrava, județul Alba.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Dabica, jud. Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția Aiud – Cluj Napoca, a efectuat  manevra de depășire (în zona interzisă semnalizata corespunzător prin indicator si marcaj longitudinal simplu continuu) a unui autovehicul care circula in fata sa și a  intrat in coliziune cu o autoutilitara condusă regulamentar de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Ciuldesti, jud. Alba.

În urma accidentului, bărbatul de 21 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Aiud, unde a rămas internat.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă

Coliziune între două autoutilitare, produsă de un șofer în vârstă de 21 de ani din Cluj, care a efectuat o depășire neregulamentară. Șoferul vinovat a  ajuns la spital

Save

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419