Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier pe DN1, lângă Galda – două persoane încarcerate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

descarcerare dn1Trei autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație produs sâmbătă dimineața, pe DN1, la km 394+740, în dreptul localității Galda. În urma impactului două persoane a fost rănite.

UPDATE 1: La locul accidentului a intervenit și un echipaj de descarcerare pentru deblocarea unuia dintre răniți.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 2: Șoferul unui autoturism marca Peugeot, care se deplasa pe direcția Teiuș – Alba Iulia, a intrat într-o depășire neregulamentară, a lovit frontal o Dacia Solenza și a fost proiectat într-un autoturism marca VW Golf. În urma accidentului două persoane din Peugeot (un bărbat și o femeie) au fost rănite. Pentru deblocarea lor din mașină a intervenit un echipaj de descarcerare de la ISU Alba și o ambulanță SMURD care i-a transportat la spital.

Potrivit reprezentantului IPJ Alba, circulația nu a fost blocată deoarece autoturismul a fost proiectat în afara drumului, pe miriște.

UPDATE 3:SMURD Alba Iulia a intervenit în această dimineaţă, la ora 6.47, pe DN 1, km 393+635m, pe raza localității Galda de Jos, la un accident rutier produs între trei autoturisme. În urma accidentului două persoane au fost rănite, din care una a rămas  încarcerată. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD pentru acordarea primului ajutor medical, pentru scoaterea persoanei rămasă încarcerată şi pentru transportarea acestora la spital”, precizează Alina Marescu, reprezentantul ISU Alba.

UPDATE 4:Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au stabilit că V.L. (34 ani), domiciliat în comuna Stremț, județul Alba, se deplasa cu autoturismul proprietate personală pe DN1, iar la km 393+695 metri, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care-l preceda, fără a se asigura corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 28 ani, domiciliat în orașul Cugir, județul Alba. În urma impactului, autoturismul condus de V.L. a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Alba Iulia, în același sens de mers cu autoturismul condus de V.L. Ca urmare a accidentului V.L. a suferit o fractură de col femural, iar o femeie de 44 de ani pasagera în autoturismul condus de V.L. a suferit leziuni corporale ușoare. Cercetările continuă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea