Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier pe DN1, la Teiuș – două autoturisme implicate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a fost transportată la spital duminică seara, cu leziuni ușoare, suferite în urma unei coliziuni între două autoturisme.

Potrivit IPJ Alba accidentul s-a produs pe DN1, pe raza localității Teiuș. La locul accidentului se desfășoară cercetări, traficul fiind blocat pe sensul Teiuș – Aiud.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Din primele informații de la fața locului se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi un tânăr taximetrist de 24 de ani, din Teiuș, șoferul unui autoturism Logan care, în zona ”Podul Gârbovii” a încercat să efectueze o manevră de întoarce fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism Peugeot, condus de un șofer de 36 de ani, din Aiud, care venea din spate. În urma impactului șoferul Loganului a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul Aiud pentru investigații medicale de specialitate.

UPDATE 2:În data de 07.07.2013, ora 19.01, pe DN1, km 401+820 metri, în afara oraşului Teiuş, Cristian C., de 24 de ani, din Teiuş, în timp ce a condus un autoturism nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere a autovehiculului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus în acelaşi sens de mers de Răzvan S., de 36 ani, din Aiud.

În urma accidentului Cristian C., a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea