Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE: Accident rutier pe DN 74, între Ampoița și Tăuț

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier, în urma căruia două persoane au necesitat îngrijiri medicale s-a petrecut luni în jurul orelor 19.30, pe  DN 74, între Ampoița și Tăuț.

În coliziune au fost implicate două autovehicule marca Dacia înmatriculat în Alba, respectiv Mercedes înmatriculat în Neamț. Medicii de pe ambulanța care a ajuns de urgență la locul accidentului acordă celor doi răniți primul ajutor. Din primele informații victimele au suferit răni ușoare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un echipaj de poliție cercetează la fața locului condițiile în care s-a petrecut evenimentul rutier, pentru a stabili cui aparține vinovăția producerii accidentului și tragerea sa la răspundere.

Din primele cercetări, responsabil de producerea accidentului este șoferul autoturismului Dacia, care a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu mașina marca Mercedes, care se deplasa regulamentar din sens opus.

UPDATE raport IPJ Alba: Luni, 28 iulie, ora 19.30, Poliţia oraşului Zlatna a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe D.N.74, pe raza comunei Meteş, între localităţile Ampoiţa şi Tăuţi.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, a stabilit că D.H., de 46 ani, din comuna Meteş, judeţ Alba, în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către B.A., de 25 de ani, din Târgu Neamţ, jud. Neamţ.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul condus de B.A. a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Ampoi.

Conducătorul auto B.A. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii de specialitate. Cercetările continuă.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea