Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier pe DN 74 în apropiere de Abrud. Două persoane rănite în urma unei depășiri neregulamentare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 15.30, pe Drumul Național 74, la kilometru 48, pe sensul de coborâre spre orașul Abrud.

În coliziune au fost implicate două autoturisme. Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism Dacia Solenza a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o autospecială. Ambele autoturisme sunt înmatriculate în județul Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Două persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul din Abrud, pentru a primi îngrijiri medicale.

UPDATE:La data de 6 noiembrie 2014, ora 15.26, poliţiştii din Abrud au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe DN74, în localitatea Bucium, sat Cerbu, judeţul Alba.

Echipa de cercetare deplasată la fata locului, a stabilit că P.C., de 41 de ani, din oraşul Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers Zlatna -Abrud, ajuns într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar din sens opus de către L.I., de 50 de ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma accidentului T.B.N., de 35 de ani, din Cîmpeni, pasager in autoturismul condus de P.C., a suferit leziuni corporale grave, iar V.G., de 65 de ani, pasager în acelaşi autoturism a suferit leziuni corporale uşoare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea