Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier mortal pe DN7 la Tărtăria – coliziune între un TIR și un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

descarcerare dn1

O persoană a murit iar alta a fost rănită, miercuri dimineață, pe DN7, în localitatea Tărtăria, în urma unui accident rutier grav produs pe DN 7, pe raza localității Tărtăria.

Este vorba despre o coliziune între un TIR și un autoturism. A  fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a scoate victimele din autovehicul. În urma impactului o persoană a decedat iar alta a fost rănită grav.

Circulația este blocată pe ambele sensuri.

UPDATE 1: Persoana decedată este Ilie V, în vârstă de 60 de ani, din Sebeș, șoferul autoturismului marca Suzuki. Polițiștii și echipajul SMURD au constatat decesul acestuia la locul accidentului. Un alt bărbat, pasager în autoturism a fost transportat de urgență la spitalul din Sebeș și apoi la Spitalul Județean Alba.

Din primele cercetări rezultă că autoturismul a pătruns pe contrasens și a lovit frontal autoutilitara înmatriculată în Sălaj, condusă de Lorand B. de 26 de ani.

UPDATE 2:La data de 10 iulie, ora 8.00, pe DN7, în afara localității Săliștea, Ilie V.,  de 59 ani, din Sebeş, în timp a condus un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă Lorand B., de 26 ani, din Sălaj. Ca urmare a accidentului, Ilie V. a decedat, iar I. F.,de 24 ani, din  Săliștea,  pasager în autoturism a fost rănit grav (fracturi costale multiple). Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea