Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier la Vinerea: Bărbat acroșat de un autoturism, transportat de urgență la UPU Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 29 de ani a fost rănit, luni seara, într-un accident rutier produs pe str. Principală din Vinerea.

Din primele informații de la fața locului rezultă că bărbatul a fost acroșat de un autoturism, în timp ce se deplasa pe carosabil. Acesta a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE 1: Polițiștii au constatat că victima – I.V, de 29 de ani, din Vinerea, a fost surprinsă și accidentată în timp ce traversa strada prin loc nepermis, de un autoturism Opel cu numere provizorii de Alba, condus de M.P.I, de 20 de ani, din Cugir. În urma impactului tânărul a suferit răni grave pentru care va primi tratament medical la Spitalul Județean Alba.

UPDATE 2: ”La data de 17.03.2014, ora 20:20, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Vinerea, a avut loc un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a constatat că M.P.I., de 20 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din Vinerea, în direcţia Şibot-Cugir, în dreptul imobilului cu numărul 204, l-a surprins şi accidentat pe I.V., de 29 de ani, din Vinerea, care s-a angajat în traversarea străzii prin  loc nemarcat şi fără se asigure. În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, prezentând leziuni la nivelul capului şi al gambei stângi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Faţă de M.P.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea